Η εταιρεία NGS δημιουργήθηκε το 2013 με σκοπό την επισκευή υπολογιστών και την τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων για ιδιώτες και επιχειρήσεις.Παρόλο την μικρή της ηλικία σαν εταιρία, τα μέλη της δραστηριοποιούνται απο το 1999 στον χώρο της πληροφορικής και θα είναι στην διάθεσή σας για να καλύψουν με χαμηλό κόστος την καθημερινή ροή εργασίας στη σύγχρονη επιχείρηση ή σπίτι.Παρακολουθώντας συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας προτείνουμε και εφαρμόζουμε αξιόπιστες λύσεις διασφαλίζοντας έτσι επιτυχή αποτελέσματα.

 

    Συγκεκριμένα η εταιρεία δραστηριοποιείται:

 

- Στην εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση, αναβάθμιση και επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop και περιφερειακών για το σπίτι ή την εταιρία σας.

 

- Στις εγκαταστάσεις μικρών και μεγάλων δικτύων υπολογιστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων και τη λειτουργικότητα της εγκατάστασης.

 

- Στην εγκατάσταση και διαχείριση κεντρικού υπολογιστή Server σύμφωνα με τις ανάγκες σας (File Server, Mail Server, κ.α.)

 

- Στην αποκατάσταση βλαβών απευθείας στην έδρα της εταιρείας ή στον χώρο του πελάτη.

 

- Στην άμεση τεχνική υποστήριξη για προβλήματα υπολογιστών μέσω ασφαλών προγραμμάτων απομακρυσμένης υποστήριξης.

 

- Στην εγκατάσταση συνδέσεων  Internet και των απαραίτητων για την ασφάλεια ρυθμίσεων σε οικιακά ή εταιρικά δίκτυα.

 

- Στην προστασία και τον καθαρισμό υπολογιστών από ιούς και κακόβουλα προγράμματα, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες λύσεις προστασίας - Antivirus.

 

- Στη διασφάλιση, επαναφορά και ανάκτηση δεδομένων.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Shipping Agency

Copyright 2013 NGS Tech © ALL RIGHTS RESERVED

PC Service

DESIGNED & POWERED BY NGS Tech